Sanahaku sivustosta:

 
 
 
 

Palvelut


Huolto- ja korjausarvio

Kellon huolto- ja korjausarvio on ilmainen.  Arvio tehdään näkemällä kello päällisin puolin. Arvio on aina suuntaa antava, koska lopullisen huoltotarpeen näkee vasta, kun kello on purettu osiin. Mikäli työn laajuus eroaa annetusta arviosta, ollaan tässä vaiheessa yhteydessä asiakkaaseen jatkotoimenpiteistä. Jos asiakas tämän jälkeen haluaa keskeyttää toimenpiteen, veloitetaan kellon purkamisesta ja kokoamisesta tuntihinnaston mukainen maksu. Kelloseppä voi erillisestä maksusta käydä arvioimassa kellon huolto- ja korjauskustannukset asiakkaan luona. Arvion hinta vähennetään loppusummasta, mikäli kello päätyy arvion jälkeen huollettavaksi. 

Seinäkellon perushuolto

Seinäkellon perushuolto kannattaa tehdä noin 10 vuoden välein, jotta koneisto pysyy hyvässä kunnossa. Tässä ajassa öljyt vanhenevat ja alkavat kuluttaa mm. laakereita ja akselin tappeja, mikä aiheuttaa ongelmia kellon käyntiin. Viimeistään kello on tuotava huoltoon, kun kello ei jaksa omin avuin käydä kunnolla tai siinä ilmenee joitain muita ongelmia.

Seinäkellon perushuoltoon kuuluu:
- koneiston purkaminen osiin
- osien pesu, puhdistus ja tarkistaminen
- akselitappien kiillotus
- laakerointi
- ratasjuoksujen tarkistus
- kuluvien osien tarkistus ja tarvittaessa korjaus
- käyntilaitteen ja lyönnin tarkistus ja säätäminen
- jousien tarkistus/vaihto
- koneiston kokoaminen ja öljyäminen
- koekäyttöä noin viikon ajan ja rukkaaminen (kellon säätäminen käymään aikaa)

Paristonvaihdot

Rannekellojen korjaukset ja huollot

Takuu

Huolto- ja korjaustoimenpiteet sisältävät vuoden takuun. Takuu koskee kellon käyntiä ja osia joita huollon aikana on uusittu, korjattu tai kunnostettu. Takuu ei kata asiakkaan tekemästä vääränlaisesta kellon käsittelystä tai asiakkaan asennusvirheestä aiheutuneita vaurioita tai kellon toimimattomuutta.


 
 Yhteystietoja 

 
 
   


Verkkototeutus TammiMedia
- www.tammimedia.fi -

Kirjaudu

Viimeisin päivitys:
5.10.2018 15:24
Etusivulle Etusivulle